top of page
Caută

It's HEALTH TIME la CARAMANFM

Actualizată în: 3 feb. 2023CARAMANFM lansează din 02.02. un nou proiect întitulat Health Time.


Gazda emisiunii Dorina Cojocaru va aduce în fiecare seară de joi cei mai de succes mentori din domeniul sănătății în ideea de a reîncărca și reseta echilibrul fizic, emotional și mental al ascultătorilor noștri.


Invitata primei ediții este Ecaterina Cojocaru - fondatoarea platformei "Sănătatea este un prestigiu", care zilnic ajută zeci de oameni cu sfaturi de menținere a sănătății.Tema emisiunii este detoxifierea, iar dialogul are drept scop să descifreze, să explice și să te învețe cum să selecteze tipul de detoxifiere potrivit. Firul discuției va aluneca evident și în zona miturilor despre formulele magice de sănătate. Totodată ascultătorii vor avea posibilitatea să se înscrie gratuit la maratonul de detoxifiere unde vor avea parte de un ghidaj profesionist.


Din 2 februarie, începând cu 18:00 GMT conectează-te la ORA TA DE SĂNĂTATE pe CARAMANFM!Dacă ai pierdut emisiunea Live poți sa o Asculți in reluare pe orice aplicație de Podcast precum Spotify, Apple și Google Podcast și pe YouTube.
4 afișări0 comentarii

Comentários


bottom of page