top of page
Caută

Cât te costă să trăiești un an pe o navă de croazieră care face înconjurul lumii


Life at Sea Cruises a lansat recent o croazieră la un preț relativ accesibil. Croaziera durează trei ani, dar se pot achiziționa sejururi pentru un an, cu prețuri începând de la 30.000 de dolari pe an, de persoană, scrie CNN, citat de Digi24.

Nava MV Gemini va pleca din Istanbul pe 1 noiembrie anul acesta, iar compania promite că va acosta în 375 de porturi din întreaga lume, vizitând 135 de țări și toate cele șapte continente. Nava va parcurge peste 200.000 de kilometri în cei trei ani de călătorie și va bifa obiective emblematice, de la statuia lui Isus din Rio de Janeiro și Taj Mahal din India, până la Chichen Itza din Mexic, piramidele din Giza, Machu Picchu și Marele Zid Chinezesc. De asemenea, se pot organiza excursii către 103 insule tropicale. Dintre cele 375 de porturi, 208 vor fi opriri peste noapte, oferind timp suplimentar în destinație.


Nava are 400 de cabine și poate găzdui până la 1.074 de pasageri. La bordul navei, pasagerii au la dispoziție restaurante, locuri pentru divertisment și facilități de lucru la distanță. Compania promite un centru de afaceri la scară mare, cu săli de întâlnire, 14 birouri, o bibliotecă de afaceri și un lounge, probabil pentru pauzele de cafea la mijlocul turei. Accesul va fi gratuit. De asemenea, va exista un spital cu program non-stop cu vizite medicale gratuite.

3 afișări0 comentarii
bottom of page