top of page
Caută

Fetiţa născută printre dărâmături a primit numele Aya, care înseamnă "miracol".


Mii de oameni s-au oferit să o adopte pe fetița care s-a născut sub dărâmăturile unei clădiri prăbușite în Siria în urma cutremurului de luni, informează Digi24.

Când a fost salvată, Aya – numele pe care l-a primit fetița și care înseamnă "miracol" în arabă - era încă legat de mama ei prin cordonul ombilical. Mama, tatăl ei și toți cei patru frați ai ei au murit după ce cutremurul a lovit orașul Jindayris. Aya este acum în spital. "A ajuns luni într-o stare atât de rea, avea umflături, vânătăi, îi era frig și abia respira", a spus Hani Marouf, medicul pediatru care se îngrijește de ea. Acum, bebelușul este în stare stabilă.

Mii de oameni de pe rețelele sociale vor acum să o adopte. Managerul spitalului, Khalid Attiah, spune că a primit zeci de apeluri de la oameni din întreaga lume care doresc să o adopte pe Aya. Dr Attiah, care are o fiică cu doar patru luni mai mare decât ea, a spus: "Nu voi permite nimănui să o adopte acum. Până la întoarcerea rudelor ei mai îndepărtate, o tratez ca pe un copil al meu". Deocamdată, soția lui o alăptează alături de propria lor fiică.



3 afișări0 comentarii
bottom of page