top of page

ALEX MANCIU

De la Copil Minune la, Ca Toti Ceilalti. Patimile Artistului si Regasirea spirituala.

Alexandru Manciu este primul cîştigător al primului reality show din Molodva "Fabricii de staruri". A încept să cânte de la o vârsta fragedă și a câștigat mai tot ce se putea de câștigat la concursurile muzicae pentru copii. Acum la Londra, Alexandru încearcă să se regăsească ca și artist să lupte cu încercările vieții departe de casă și să le ofere copiilor săi un viitor mai bun.

maxresdefault.webp

ANA COTELEA

Despre Contabilitate, Viata de Student in UK si Voluntariat la AMMB.

În această ediție vorbim despre importanta voluntariatului în viața fiecarui adolescent și student. Ana îți spune cum asta te poate ajuta să primești bonusuri bănești în jobul pe care îl faci. La fel vorbim despre inte integrarea în societatea britanică și dragostea față de rădăcini.

maxresdefault (1).webp

DAN-IULIAN DRUTAC

O Viata Dedicată Viorii. Scene Mari si Cand Te Opresti sa Inveti.

Născut la la Chișinău, Republica Moldova, Dan-Iulian Druțac s-a mutat la Londra când avea 16 ani, după ce a primit o bursă completă la Școala Whitgift din cadrul Concursului Internațional de Muzică Whitgift. La Londra, Dan-Iulian a studiat privat cu David Takeno și anul trecut a absolvit clasa sa ca student la bursa la Guildhall School of Music & Drama.

maxresdefault (1).jpg
bottom of page