top of page
Caută

Harry şi Meghan dați în judecată de către sora vitregă a ducesei de Sussex

Actualizată în: 10 feb. 2023


Samantha Markle a dat-o în judecată pe Meghan pentru „defăimare şi informaţii false vătămătoare” după celebrul interviu acordat de cuplul princiar prezentatoarei de televiziune Oprah Winfrey în 2021, informează miercuri BBC, citat de Digi24.

Reclamanta susţine că a fost defăimată atunci când Meghan „a declarat în mod fals şi cu rea intenţie” că ea a crescut ca „un copil singur la părinţi”.

Samantha Markle, care suferă de scleroză multiplă şi se deplasează într-un scaun cu rotile, afirmă că interviul a fost vizionat de aproximativ 50 de milioane de persoane din 17 ţări.


Reclamanta afirmă că interviul „a răspândit informaţii false şi minciuni cu rea intenţie” şi a supus-o pe Samantha Markle la „umilinţe, ruşine şi ură la nivel mondial”, notează Agerpres.


Samantha Markle afirmă că acea operaţiune a fost realizată „pentru a conserva şi a promova falsa poveste despre evoluţia lui Meghan de la sărăcie la regalitate”.


Acţiunea deschisă în instanţă de ducesa de Sussex pentru a opri audierile în acest proces a fost respinsă, marţi, de o judecătoare din Florida, Charlene Edwards Honeywell. Potrivit The Times, judecătoarea americană a considerat că juraţilor din proces le revine sarcina de a decide dacă cele două surori vitrege au avut o relaţie "apropiată".


 
Caraman Fm - Radioul Romanesc Nr.1 in UK
1 afișare0 comentarii

Comments


bottom of page