Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Irina Rimes la Londra

Event info
Date: April 10, 2020
Details

Irina Rimes a devenit cunoscută în Republica Moldova după ce a participat în 2012 la concursul Fabrica de staruri, unde a ajuns până în finală. Ulterior ea s-a mutat în România, unde a încercat să se afirme sub pseudonimul Irra, însă acest proiect nu a avut succes. În 2016 și-a relansat cariera cu piesa „Visele”, care a ocupat locul 1 în clasamentele radio din România.Aceasta a fost urmată de alte hituri precum „Ce s-a întâmplat cu noi”, „Bolnavi amândoi” sau „Nu știi tu să fii bărbat”, ce au transformat-o pe Irina Rimes într-una dintre cele mai de succes cântărețe din România, cu peste 200 de milioane de vizualizări pe YouTube. Ea a lansat două albume de studio în calitate de cântăreață: Despre el (2017) și Cosmos (2018), dar a și compus numeroase cântece pentru alte artiste, printre acestea numărându-se Andra, Inna, Alina Eremia, Raluka sau Antonia.

Începând cu 2018 este unul dintre cei patru antrenori ai emisiunii Vocea României. În 2019 revista Forbes România a inclus-o în topul celor mai de succes tineri din generația „sub 30 de ani”.

Accesul in sala se va face incepand cu ora 19:30

Concertul incepe la ora 21:00

Biletele Meet and Greet va dau posibilitatea sa va intalniti cu artista dupa spectacol.

Intrarea persoanelor sub 18 ani ESTE INTERZISA!!(regula salii)

Odata cu achizitionarea biletului va dati acordul in privinta regulilor gdpr (cititi aici https://gdpr-info.eu/)

Irina Rimes este o cântăreață și compozitoare din Republica Moldova, care în prezent activează și locuiește în București.