Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Carla’s Dreams la Londra

Event info
Date: November 15, 2020
Event: #
Details

Carla’s Dreams este un proiect muzical din Republica Moldova care a luat ființă pe 18 ianuarie 2012. Numele trupei vine de la Karla, un personaj masculin din romanele autorului John le Carré.

În aparițiile publice, vocalistul formației, pentru a-și ascunde identitatea, poartă un hanorac cu glugă și ochelari de soare, iar fața îi este mascată. Carla’s Dreams combină mai multe genuri muzicale, dintre care cele mai recunoscute sunt hip hop, rock și pop. Prima piesă produsă de Carla’s Dreams a fost Dă-te-n ch… mă-tii, un cântec „underground” cu conținut obscen. Trupa se evidențiază prin folosirea unui argou personalizat, dar și prin piesele care evocă realități din viața cotidiană. Proiectul este un fenomen în social media și se bucură de popularitate în industria muzicală din țara de origine și din România.

Intrarea persoanelor sub 14 ani este Strict interzisă .Persoanele cu vârste între 14 și 16 ani trebuie sa fie însoțite de un adult. Va rugam sa aveți un ID cu fotografie pentru ca la usa acestea vor fi scanate(NO ID No Entry ) Cea mai apropiată stație de metrou Camden Town(Northern Line)

Recomandam celor care vin cu mașina sa și aloce destul timp pentru a găsi parcare (cea mai apropiată Morissons Camden Town – Free pt 2 ore)

Biletul Meet and Greet include:

Intrare prioritara,

Sesiune foto (19:30-20:00),

Un tricou original Carla’s Dreams,

Fotografie printata si semnata

(va rugam sa va prezentati la intrarea principala a salii la ora 18:45)

Odata cu achizitionarea biletului va dati acordul in privinta regulilor gdpr (cititi aici https://gdpr-info.eu/)