Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

În ciuda apelului Casei Regale de a nu fi încălcate restricțiile anticovid, mii de britanici l-au omagiat pe prințul Philip

Written by on April 11, 2021

Zeci de mii de britanici au depus flori, sâmbătă, în memoria prințului Philip, la reședințele regale – Buckingham, Windsor, Edinburgh, în ciuda apelului Casei Regale de a nu fi încălcate restricțiile anti-COVID. Au fost omagii impresionante și la nivel oficial, din partea familiei, dar și din partea oamenilor simpli, care au vrut să-și arate respectul față de memoria prințului consort Philip, care a murit vineri, 9 aprilie 2021, la vârsta de 99 de ani, potrivit Digi24.

Foto: Digi24

„Am adus trandafiri galbeni, ca semn al prieteniei, pentru că eu cred că asta le-a arătat tuturor celor care l-au întâlnit. Un bărbat admirabil”, a spus una dintre britanicele care au venit la Palatul Buckingham.

„Am vrut să venim doar ca să-i aducem un omagiu, pentru duce și pentru familia regală. Și ca să le arătăm copiilor că este important să faci acest lucru”, a declarat o tânără, cu un copil în brațe.

Mihai Feflea, un fotograf român, student la Londra, a surprins imagini din fața Palatului Buckingham, unde oamenii au adus un omagiu prințului Philip, și le-a trimis Digi24. Vă invităm să le urmăriți în galeria foto de mai jos: 

Sursa: Digi24


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *