Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Armenia -României 3-2! Moment jenant pentru fotbalul românesc în contextul în care căpitanul echipei adverse în urmă cu cinci luni mergea la război

Written by on April 1, 2021

Înfrângerea României cu Armenia, scor 3-2, poate fi considerat unul dintre momentele jenante din istoria naționalei de fotbal. Jucătorii români au pierdut pentru prima dată un meci cu Armenia. Și mai umilitor este că jucătorii armeni, în urmă cu cinci luni, plecau la război sau distribuiau mâncare după antrenamente. Ei evoluează la echipe modeste, în majoritatea lor din campionatul intern. În urmă cu mai puțin de jumătate de an erau gata să nu mai joace fotbal din cauza situației tensionate din această țară. Iar Varazdat Haroyan, căpitanul Armeniei, renunța la fotbal acum 5 luni pentru a se înrola în armată, pentru războiul cu Azerbaidjan.

Naționala de fotbal a României a fost învinsă miercuri la Erevan, cu 3-2, la capătul unei partide dramatice. Toate golurile au fost marcate în repriza secundă. Armenia a deschis scorul, pentru ca tricolorii să revină cu dubla lui Cicâldău. Gazdele au marcat golurile victoriei pe final, după ce Pușcaș a fost eliminat, iar România a rămas în 10 jucători.

România, care are programate două meciuri amicale în această vară, cu Georgia şi Anglia, va disputa următoarele meciuri oficiale în septembrie, cu Islanda în deplasare (2 septembrie), acasă cu Liechtenstein (5 septembrie) şi în deplasare cu Macedonia de Nord (8 septembrie).

Sursa: Digi24


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *