Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Donald Trump ar vrea să îi fie contracandidat ducesei de Sussex la alegerile din 2024

Written by on March 18, 2021

Fostul președinte al Statelor Unite, Donald Trump, spune că ar fi „mai motivat” să candideze la alegerile din 2024 dacă Meghan Markle va decide să candideze pentru nominalizarea democraților, relatează Business Insider, citat de Digi24.

Donald Trump a făcut comentariul marți, la Fox News, după ce a fost întrebat ce părere are de informațiile conform cărora Markle s-ar fi întâlnit cu membri ai Partidului Democrat pentru a discuta posibilitatea unei campanii prezidențiale în 2024.

„Sper să se întâmple asta (n. red. – să candideze Meghan Markle). Dacă s-ar întâmpla, aș fi și mai motivat să candidez”, a spus Donald Trump.

„Nu sunt un fan al ei. M-am gândit la ce a spus despre familia regală și despre regină, eu am întâlnit-o pe regină și cred că este o persoană extraordinară. Nu sunt un fan al lui Meghan”, a adăugat fostul președinte.

Zvonuri privind o posibilă candidatură la prezidențiale a lui Meghan Markle au mai apărut și anterior – anul trecut o sursă din anturajul actriței spunea că aceasta „se gândește serios la această posibilitate”, adăugând că nu a renunțat cetățenia americană la momentul căsătoriei.

Prințul Harry și Meghan Markle au intrat din nou în centrul atenției după un interviu acordat vedetei americane Oprah Winfrey, în care cei doi au făcut acuzații grave la adresa familiei regale britanice pe care au acuzat-o de rasism.

Sursa: Digi24


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *