Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Primele reacții la interviul dat de ducii de Sussex!„Atunci când e vorba de probleme legate de familia regală, cel mai bun lucru pentru un prim-ministru este să nu spună nimic”

Written by on March 9, 2021

Liderul opoziției laburiste din Marea Britanie, Keir Starmer, a fost unul dintre politicienii care au comentat pe marginea interviului, opinând că acuzațiile lui Markle cu privire la rasism și lipsa sprijinului din partea familiei regale „ar trebui să fie luate foarte în serios”.

Premierul Boris Johnson a refuzat să comenteze, în schimb, dar a precizat că întotdeauna a admirat-o pe Regina Elisabeta a II-a pentru rolul unificator pe care îl joacă în societatea britanică.

„Atunci când e vorba de probleme legate de familia regală, cel mai bun lucru pentru un prim-ministru este să nu spună nimic”, a precizat Johnson, întrebat în mod specific dacă crede că familia regală este rasistă.

Interes și reacții la interviului dat de Harry și Meghan Markle au venit și din Statele Unite – Casa Albă nu a comentat direct pe marginea interviului dar purtătoarea de cuvânt a lui Joe Biden a precizat că „laudă pe oricine are curajul de a vorbi deschis despre sănătate mintală”. Ea i-a descris pe ducii de Sussex drept „doi cetățeni privați care împărtășesc povestea despre lupta lor”.

Și fosta candidată prezidențială Hillary Clinton și-a expus opinia pe această temă, arătându-și susținerea pentru Meghan Markle – „Această femeie tânără nu are de ce să țină capul plecat. Suntem în 2021”.

Sursa: Digi24


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *