Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Industria nunților este la pământ! Mirii sunt dispuși la petrecere chiar și fără dans și cu testarea invitaților

Written by on February 25, 2021

Incertitudine a fost și în 2020, iar 2021 nu pare să fie foarte diferit de anul trecut.  Fără dans la nuntă şi distanţă între mese la restaurant – propunerea vine chiar din partea organizatorilor de evenimente, după ce un sfert din afacerile privind organizarea de evenimente s-au închis. 

Furnizorilor din Industria Nunților, a declarat că sunt așteptări ca din luna mai să înceapă să se organizeze nunți. El a spus că aproximativ 159.000 de cupluri se căsătoresc anual, dar că în 2020 au făcut nuntă doar 10% din această cifră.

Caraman a subliniat că organizatorii cer autoritățile să comunice o metodologie privind desfășurarea nunților în funcție de rata de infectare.

“Noi venim cu propuneri – câte persoane, câți metri, dacă să fie în aer liber. Nu putem spune cum vor fi nunțile decât în directă legătură cu rata de infectare. Dar, dacă rata se va încadra în zona galbenă sau verde, evident că se pot organiza nunțile cu peste 100 sau 200 de persoane.

Putem să ne ducem spre nunți în aer liber sau cu număr redus în spații interioare. Este foarte importantă ceremonia religioasă, care este urmată de un eveniment. Anumite cupluri stau de un an jumate, sunt dispuși să facă nuntă și fără dans.

Corelat cu rata de infectare, vedem trei variante (pentru accesul participanților la nuntă – n.r.). Persoanele care au trecut prin Covid, cei vaccinați și cei care fac teste rapide sau PCR. Atât organizatorii, cât și mirii sunt dispuși să suporte aceste costuri. Sunt dispuși să cheltuie niște bani suplimentari, dar să poată să aibă loc evenimentul”, a spus Alin Caraman.

Sursa: Digi24


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *