Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Marea Britanie redeschide școlile din 8 martie

Written by on February 23, 2021

Scolile din Anglia vor fi redeschise pe 8 martie, iar persoanele care provin din doua familii diferite si grupurile alcatuite din cel mult sase persoane vor putea sa se intalneasca din nou in aer liber incepand din 29 martie, pe masura ce restrictiile anti-COVID-19 sunt relaxate in aceasta unitate teritoriala a Marii Britanii, a anuntat luni coordonatorul britanic al campaniei de vaccinare, Nadhim Zahawi, citat de Reuters.

În Anglia, țară cu aproximativ 56 de milioane de locuitori, şcolile vor fi primele care vor beneficia de relaxarea restricţiilor, acestea urmând să fie redeschise pe 8 martie.

“E suficient sa va spun ca datele arata bine”, a declarat Nadhim Zahawi pentru postul de televiziune Sky News, atunci cand a fost intrebat de reporteri daca vaccinurile sunt eficiente in reducerea numarului de infectari cu noul coronavirus si a numarului de spitalizari asociate maladiei COVID-19.

Magazinele neesenţiale, saloanele de coafură, pub-urile (dar numai în exterior) şi muzeele vor trebui în schimb să aştepte până la 12 aprilie. Cinematografele, hotelurile, stadioanele (cu maximum 10.000 de persoane), hotelurile şi restaurantele (în interior) vor urma pe 17 mai, dată de la care membri din gospodării diferite se vor putea întâlni în interior.

Dacă situaţia sanitară o permite, restricţiile care limitează contactele sociale vor fi ridicate la 21 iunie cel mai devreme, la fel ca şi consemnul de muncă la domiciliu, mai scrie sursa citată.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *