Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Natalia Gordienco va reprezenta Moldova la Eurovision 2021! Artista va colabora și de această dată cu Filipp Kirkorov

Written by on February 14, 2021

Televiziunea națională TRM a anunțat că Natalia Gordienko va reprezenta Moldova anul acesta la Rotterdam.

Conform regulilor anunțate de EBU, cântăreața va prezenta un nou concept de piesă și regie de scenă până pe 8 martie 2021.

Din cauza situaţiei pandemice generate de coronavirus, UERT şi organizatorul local din Regatul Ţărilor de Jos, căruia i s-a oferit dreptul de organiza ediţia 2021 în virtutea circumstanţelor din 2020, au instituit un şir de măsuri pentru ca „Eurovision Song Contest-2021” să fie organizat cu certitudine.

Cea de-a 65-a ediţie a Concursului European de Cântec se va desfăşura anul acesta în Rotterdam, Regatul Ţărilor de Jos, după ce reprezentantul acestei ţări Duncan Laurence a câştigat concursul din anul 2019 cu piesa „Arcadie”. Concursul din 2020 a fost anulat din cauza pandemiei de COVID-19.

Decizia privind scenariul „Eurovision Song Contest-2021” va fi aprobată în perioada 3-8 februarie.

Anul trecut, Natalia ar fi trebuie să urce pe scena concursului cu melodia „Prison”. Și în acest an artista va colabora cu Filip Kirkorov, anunțul a fost făcut chiar de artist pe pagina sa de Instagram.

Natalia Gordienko face deja parte din familia Eurovision. Ea a reprezentat Moldova și în 2006 cu piesa „Loca” alături de Arsenium și Connect-R. S-au clasat pe locul 20 în finală.

Sursa: newsmaker.md


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *