Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Șoc în lumea tenisului mondial! Simona Halep a fost învinsă de rusoaica Ekaterina Alexandrova în competiția de la Melbourne

Written by on February 5, 2021

Simona Halep, nr. 2 WTA, a pierdut vineri partida din sferturile de finală ale competiției Gippsland Trophy de la Melbourne în fața rusoaicei Ekaterina Alexandrova, nr. 33 WTA, după ce românca a acuzat probleme medicale.

Partida s-a încheiat după o oră, în două seturi, pierdute de Simona Halep cu 2-6, 1-6.

După un început bun al meciului, Simona Halep a acuzat dureri de spate și a cerut asistență medicală, când scorul era 2-5 pentru rusoaică, în primul set. Această problemă medicală și-a pus amprenta tot mai mult pe jocul româncei, care nu a mai reușit să câștige decât un ghem până la finalul partidei.

Simona Halep ar fi trebuit să joace vineri şi la dublu, alături de australianca Daria Gavrilova, în sferturile de finală, însă a decis să se retragă, din cauza stării ei de sănătate, scrie digisport.ro.

Simona Halep a părăsit competiția Gippsland Trophy cu 100 de puncte în plus în clasamentul WTA. Ea ar trebui să evolueze de luni la Australian Open.

În primul tur de la Australian Open, unde este a doua favorită, Simona Halep (29 de ani), semifinalistă anul trecut, ar urma să o întâlnească pentru prima dată pe australianca Lizette Cabrera (23 ani, 140 WTA), beneficiara unui wildcard.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse sigure de încredere.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *