Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Palatul Buckingham a decis să scoată numele Meghan Markle de pe certificatul de naștere al fiului ei?

Written by on February 1, 2021

Meghan Markle reacționează după ce presa britanică a relatat că și-a schimbat numele pe certificatul de naștere al fiului ei, Archie. Ducesa de Sussex spune că decizia nu a fost a ei, ci a Palatului Buckingham, relatează Business Insider, citat de Digi24.

Un purtător de cuvânt al lui Markle a publicat o declarație de presă în care aceasta condamnă relatările „jignitoare” conform cărora ducesa și-a eliminat prenumele – Rachel Meghan – din documentul legal, la o lună după nașterea lui Archie Harrison, în mai 2019.

În document, la numele mamei figurează doar „Alteța Sa Regală Ducesa de Sussex”, a relatat sâmbătă The Sun.

„Mișcarea fără precedent ar putea fi considerată o umilire a (ducilor de) Cambridge care au inclus și numele Kate pe certificatele copiilor lor. O altă variantă este că prințul Harry își compară soția cu mama sa, Diana, care a folosit întotdeauna formularea „Alteța Sa Regală Prințesa de Wales”, scria tabloidul britanic.

Purtătorul de cuvânt al ducesei a spus că decizia a fost luată de Palatul Buckingham.

„Schimbarea numelui în documentele publice din 2019 a fost dictată de Palat. Acest lucru nu a fost solicitat de Meghan, Ducesa de Sussex, și nici de Ducele de Sussex”, a spus purtătorul de cuvânt.

„Faptul că acest tabloid din Marea Britanie și așa-zișii săi „experți” au sugerat că, în mod bizar, ducesa ar vrea să nu fie numită pe certificatul de naștere al copilului ei sau pe orice alt document legal ar fi de râs, dacă nu ar fi jignitor”, se mai arată în declarație.

Palatul Buckingham nu a făcut deocamdată niciun comentariu pe acest subiect.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse sigure de încredere.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *