Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Miss World 2003 a devenit mamă de gemeni, după 14 sarcini pierdute

Written by on January 21, 2021

Rosanna Davison, fosta Miss World 2003, a devenit mamă de gemeni, după 14 sarcini pierdute. Acum, Rosanna este mamă a trei copii.

Foto: Unica.md

Modelul de origine irlandeză a devenit mamă de băieți, care au primit numele Oscar și Hugo. Blonda mai are o fetiță, pe nume Sophia, venită pe lume prin intermediul unei mame-surogat, care și-a așteptat nerăbdătoare frățiorii acasă.

Dosta Miss World Rosanna Davison a povestit că ea și soțul ei au decis să devină părinți în 2015, la un an după ce s-au căsătorit.

„Am avut anul nostru împreună și ne-am bucurat de el, dar ne doream foarte mult să avem o familie și să devenim părinți”, povestea Rosanna.

Rosanna a rămas repede însărcinată și a fost extrerm de fericită. A dat vestea restului familiei abia când era în 5 săptămâni. Deși a fost extrem de grijulie în acea perioadă, din nefericire sarcina s-a încheiat abrupt.

Fosta Miss World a mai povestit că, la început, acest lucru nu a descurajat-o, fiind convinsă că sarcina următoare va fi una normală.

„Așadar, am rămas din nou însărcinată după asta, dar s-a întâmplat același lucru, la șase săptămâni și jumătate… Atunci am suferit un avort. În total au fost 14!”, a spus Rosanna, citată de publicația Sun.

A devenit mamă când nu se mai aștepta!

În cele din urmă, Rosanna Davison a renunțat la ideea de a aduce pe lume un copil pe cale naturală și a apelat la o mamă-surogat din Ucraina, care a născut-o pe fiica lor, Sophia, anul trecut.

Foto: Unica.md

Deși medicii i-au spus că nu va putea păstra o sarcină pe cale naturală, din cuza unor probleme de imunitate, iată că minunea s-a produs și, în luna noiembrie, fosta Miss World a devenit mamă de gemeni.

„Mi s-a spus că nu voi mai putea să duc o sarcină la capăt din cauza unor disfuncţionalităţi ale sistemului imunitar care nu şi-au găsit rezolvarea în ciuda numeroaselor tratamente. Faptul că am rămas însărcinată în mod natural, şi cu gemeni, este un noroc extraordinar şi un vis care ni s-a împlinit. Am descoperit că sunt însărcinată după prima lună de carantină din cauza COVID-19.

În toată perioada cât am fost acasă am fost mult mai relaxată decât am fost în ultimii ani. M-am bucurat de linişte cu familia, în ciuda tuturor necazurilor care se întâmplau în lume. Poate că stresul unei vieţi agitate a făcut diferenţa.”

Sursa: Unica.md


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *