Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Cei mai bogați dintre britanici „sar rândul” la vaccinarea anti-Covid, mergând până în Emiratele Arabe Unite

Written by on January 11, 2021

Pentru a fi imunizați cu serul Pfizer în contextul în care campania de vaccinare din Regat a început mai întâi cu imunizarea persoanelor din categorii de risc, cei mai bogați dintre britanici „sar rândul” la vaccinarea anti-Covid, mergând până în Emiratele Arabe Unitescrie The Telegraph, citat de Digi24.

Stuart McNeill, care conduce Knightsbridge Circle, un club exclusivist care se ocupă de obținerea de evenimente private cu celebrități sau persoane importante și de obiecte rare, se ocupă mai nou și de procurarea de doze de vaccin anti-Covid Pfizer, pe care le vinde la sume exorbitante bogaților care îl frecventează.

„Dubai și Abu Dhabi oferă deja programări private pentru vaccinarea cu serul Pfizer. Clienții noștri optează să meargă acolo cu avionul pentru a fi imunizați. Dubai este, de asemenea, una dintre țările în care nu trebuie ținută perioada de carantină pentru cetățenii britanici, astfel că majoritatea se relaxează la plajă în cele trei săptămâni dintre prima și a doua doză”, a spus McNeill.

Firma are drept clienți membri ai familiei regale, celebrități și afaceriști, iar o mare parte dintre cei care au fost vaccinați cu ajutorul ei sunt foarte cunoscuți.

Deși călătoriile internaționale sunt interzise în prezent în Regat, există excepții cu privire la călătorii de afaceri, iar persoanele cu astfel de interese ar putea folosi acest pretext pentru a părăsi țara vreme de câteva săptămâni, perioada în care se pot vaccina.

Guvernul britanic a recunoscut că nu va putea să oprească comercializarea privată a vaccinurilor anti-Covid. Oferirea accesului privilegiat la vaccinare este extrem de controversată, mai ales în contextul în care cantitatea de vaccin este, în acest moment, limitată. Cercetările arată că persoanele cu venituri mici și aflate la limita sărăciei sunt mai predispuse la a se îmbolnăvi grav și muri de coronavirus decât cei mai bogați.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse sigure de încredere.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *