Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Top 2000

00:00 03:00

Current show

Top 2000

00:00 03:00

Background

Acordul comercial dintre Marea Britanie și UE a fost aprobat de Camera Comunelor

Written by on December 31, 2020

Camera Comunelor a aprobat, miercuri, proiectul acordului semnat de Marea Britanie cu Uniunea Europeană privind viitoarele relaţii post-Brexit.

Acordul post-Brexit a fost aprobat cu un raport de voturi de 521 la 73 în Camera Comunelor, în care Partidul Conservator (centru-dreapta), formaţiunea premierului Boris Johnson, are majoritate, notează Mediafax. Proiectul Acordului post-Brexit va ajunge imediat în Camera Lorzilor. Dacă va fi respins de Camera Lorzilor, proiectul va fi retrimis Camerei Comunelor.

Comisia Europeană a ajuns, joi, la un acord cu Marea Britanie privind viitoarele relaţii bilaterale. Proiectul de Acord dintre Uniunea Europeană şi Marea Britanie privind relaţiile post-Brexit vizează raporturile comerciale, fiscale şi bugetare, normele de cooperare judiciară şi în materie de securitate, precum şi garanţiile juridice privind standardele de guvernare.

Comisia Europreană a propus ca tratatul să fie aplicat în mod provizoriu, până pe 28 februarie 2021. Propunerea a fost formulată în contextul în care proiectul de acord trebuie ratificat de Parlamentul European, de Parlamentul britanic şi de parlamentele celor 27 de state membre ale Uniunii Europene.

Sursa: Digi24


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *