Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

A reușit să găsească peste 2.000 de suspecți pentru că-i recunoaște chiar dacă poartă masc. Află povestea polițistul care și-a uimit colegii

Written by on December 28, 2020

Un polițist din Marea Britanie a reușit să identifice peste 2.000 de suspecți datorită unu talent remarcabil: ține minte chipurile oamenilor, relatează BBC, citat de Digi24.

Andy Pope, de la Poliția din West Midlands, spune că își poate aminti fețele oamenilor chiar și după mai mulți ani și chiar a reușit să identifice persoanele căutate de poliție chiar dacă aveau fețele acoperite.

Pope spune că talentul său este „imposibil de explicat”.

„Este doar un instinct că aceea este persoana căutată și, din fericire, s-a dovedit a fi corect”, a spus Pope, poreclit „omul-memorie” de către colegi.

„Deși a fost un an neobișnuit, am continuat ca de obicei, m-am asigurat că sunt la curent cu fotogragiile oamenilor căutați de poliție și asta a dat roade”, a spus el.

Pope lucrează la Birmingham și patrulează prin hub-urile de transport din West Midlands, petrecându-și cea mai mare parte a timpului în trenuri și autobuze.

Într-o singură zi a identificat 17 suspecți și spune că a reușit să recunoască un bărbat căutat de poliție într-un restaurant, în timp ce aștepta la semafor.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *