Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Scaune separate în avioane pentru pasagerii care refuză să poarte mască

Written by on December 19, 2020

Compania aeriană rusă Aeroflot a anunțat că va aloca locuri specifice la bordul avioanelor sale pentru pasagerii care refuză să poarte măști, scrie CNN, citat de Digi24.

„Este extrem de important pentru noi să asigurăm siguranța tuturor pasagerilor”, a declarat Yulia Spivakova, purtătorul de cuvânt al companiei aeriene, într-un comunicat.

Aeroflot, care este cea mai mare companie aeriană din Rusia, are o politică conform căreia călătorii trebuie să poarte măști în timp ce se aflăt în avion, cu excepția cazului în care mănâncă, beau sau își schimbă măștile.

Cu toate acestea, se pare că unii pasageri nu vor să respecte regulile. Pentru aceștia, Aeroflot a desemnat anumite locuri pentru călătorii care nu pot sau nu vor să poarte mască.

Aeroflot nu a anunțat dacă va implementa interdicții pe termen lung sau alte sancțiuni pentru pasagerii care refuză să-și păstreze măștile pe tot parcursul zborului. Dar izolarea acestora într-o anumită secțiune a avionului poate reduce probabilitatea ca un călător fără mască să transmită coronavirusul celorlați pasageri din avion.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse sigure de încredere.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *