Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Actorul din Stăpânul Inelelor, a fost euforic după ce s-a vaccinat anti-Covid

Written by on December 17, 2020

Actorul britanic Ian McKellen, cunoscut pentru rolul vrăjitorului Gandalf, a fost vaccinat împotriva coronavirusului. Starul din Stăpânul Inelelor, în vârstă de 81 de ani, a spus că vaccinul i-a dat o stare de euforie și a încurajat pe toată lumea să accepte vaccinarea.

Ian McKellen a primit prima doză de vaccin anti-Covid într-o unitate medicală din Londra, iar imediat după imunizare acesta susține că s-a simțit euforic și că abia așteaptă ziua în care va putea din nou să strângă oamenii în brațe. 

“Abia aștept ziua în care voi fi liber să îmbrățișez oamenii din nou. Mă simt atât de fericit, ușurat și optimist, simt ce nu am mai simțit de multă vreme. Sunt foarte fericit!”, a spus starul britanic, citat de Digi24.

Mai mult, acesta a încurajat public pe toată lumea să se vaccineze, acesta fiind singurul mod în care pandemia va putea fi stopată. 

“Încurajez pe toată lumea să facă acest lucru de bun simț, nu doar pentru ei, ci pentru toți cei din jur”, a adaugat McKellen.

Actorul a făcut și un apel la respectarea regulilor și a restricțiilor impuse de autorități, prin intermediul unui apel inedit.

“Aș vrea să atrag atenția să nu este prima oară când teatrele sunt închise, de exemplu. În vremea lui Shakespeare, din cauza ciumei bubonice, teatrele erau închise câte un an odată. Iar în timpul uneia dintre acele pauze, Shakespeare a scris trei piese: Antoniu și Cleopatra, Macbeth și Regele Lear. Asta a făcut el în carantina”, a transmis acesta.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse sigure de încredere.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *