Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Top 2000

00:00 03:00

Current show

Top 2000

00:00 03:00

Background

Emoționant! Pacienții Covid de la Terapie Intensivă își iau rămas bun de la familie prin apel video

Written by on December 7, 2020

Pacienții internați în stare gravă la Terapie Intensivă, în urma infectării cu Covid-19, își iau rămas bun de la cei dragi prin intermediul apelurilor video. Se întâmplă în mai multe spitale din Statele Unite ale Americii, notează CNN, citat de Digi24.

Mai multe fotografii au fost postate pe Twitter, iar în una dintre ele se pot vedea dispozitivele pregătite pentru pacienţii Covid de la terapie intensivă. După apariția pozelor în mediul online, mai mulți americani au decis să doneze spitalelor tablete, mai scrie sursa citată. 

Foto: Digi24

Unitățile medicale au început să achiziționeze astfel de dispozitive încă din primăvară, tabletele având la început rolul de a ajuta pacienţii să păstreze legătura cu familiile lor. Medicii au considerat că vizitele la spital sunt un risc inutil, mai ales pentru familiile ai căror membri se află la ATI. Deși s-ar fi echipat la fel ca medicii, riscul era mult prea mare, au spus reprezentanții spitalelor. 

Însă, pandemia de Covid-19 a luat amploare în Statele Unite, una dintre cele mai afectate țări din lume. S-au înregistrat 213.875 de cazuri noi de îmbolnăvire și alte 2.254 de decese, sâmbătă. De peste o lună, SUA raportează peste 100.000 de cazuri în fiecare zi, iar în ultimele 4 zile a fost depășit și pragul de 200.000. Mai mult, Statele Unite au înregistrat un nou milion de cazuri în numai 5 zile.

În total, țara înregistrează 14.581.337 de cazuri, cel mai ridicat bilanț de pe întreg globul. Și bilanțul total al deceselor este cel mai ridicat – 281.186 de americani au murit până acum din cauza Covid-19.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse sigure de încredere.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *