Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Top 2000

22:00 23:30

Current show

Top 2000

22:00 23:30

Background

GEORGE CLOONEY este propriul său hairstylist de 25 de ani

Written by on November 30, 2020

George Clooney a făcut o dezvăluire neașteptată în acest weekend. Invitat în emisiunea Sunday Morning de la CBS, actorul de 59 de ani a mărturisit că este propriul său hairstylist de 25 de ani. Clooney, care arată impecabil în toate aparițiile sale publice, spune că nu a avut nevoie de frizer pentru a da bine pe sticlă și că, de fapt, se tunde singur. 

Secretul actorului din Ocean’s Eleven este un aparat de tuns special, care folosește principiul unui aspirator pentru a fixa părul înainte de tăiere. 

Îmi tund singur părul de 25 de ani. Părul meu e ca paiul, așa că e ușor de tăiat, nu pot face prea multe greșeli. Cu ani în urmă am cumpărat o chestie care se cheamă Flowbee. Vine cu un aspirator și cu foarfeci. Încă îl mai am. Da, tunsorile mele durează literalmente două minute”, a spus George Clooney în emisiune, citat de debarbati.ro

Aparatul de tuns cu aspirator încorporat a fost inventat în anii ’80 și e popular și azi. Fanii actorului au reacționat imediat ce au aflat vestea. Unii au considerat-o cea mai tare știre a zilei.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse sigure de încredere.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Abonează-te pentru ultimile știri și noutăți importante!

Felicitari! Te-ai abonat cu succes!

A fost o eroare. Te rog mai incearcă o dată.

CARAMAN FM will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.