Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

GEORGE CLOONEY este propriul său hairstylist de 25 de ani

Written by on November 30, 2020

George Clooney a făcut o dezvăluire neașteptată în acest weekend. Invitat în emisiunea Sunday Morning de la CBS, actorul de 59 de ani a mărturisit că este propriul său hairstylist de 25 de ani. Clooney, care arată impecabil în toate aparițiile sale publice, spune că nu a avut nevoie de frizer pentru a da bine pe sticlă și că, de fapt, se tunde singur. 

Secretul actorului din Ocean’s Eleven este un aparat de tuns special, care folosește principiul unui aspirator pentru a fixa părul înainte de tăiere. 

Îmi tund singur părul de 25 de ani. Părul meu e ca paiul, așa că e ușor de tăiat, nu pot face prea multe greșeli. Cu ani în urmă am cumpărat o chestie care se cheamă Flowbee. Vine cu un aspirator și cu foarfeci. Încă îl mai am. Da, tunsorile mele durează literalmente două minute”, a spus George Clooney în emisiune, citat de debarbati.ro

Aparatul de tuns cu aspirator încorporat a fost inventat în anii ’80 și e popular și azi. Fanii actorului au reacționat imediat ce au aflat vestea. Unii au considerat-o cea mai tare știre a zilei.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse sigure de încredere.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *