Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Marea Britanie: Stadioanele se redeschid de îndată ce expiră lockdown-ul

Written by on November 23, 2020

Premierul britanic Boris Johnson a anunţat luni că publicul poate reveni într-un număr limitat pe stadioanele din Anglia, în zonele mai puţin afectate de pandemia de coronavirus. 

Măsura de relaxare va intra în vigoare după ce va expira, pe 2 decembrie, starea de lockdown, introdusă pe 5 noiembrie, scrie AFP, citată de Agerpres.

Potrivit guvernului, stadioanele vor putea găzdui până la 50% din capacitatea lor, cu o limită stabilită la 2.000 sau 4.000 de spectatori, în funcţie de restricţiile locale în vigoare. În zonele cele mai afectate de coronavirus, meciurile vor continua să se joace fără public, a mai anunțat Boris Johnson.

Anglia a intrat în lockdown la începutul lunii noiembrie pentru a doua oară de la începutul pandemiei și timp de 4 săptămâni vor fi în vigoare noi restricții, în încercarea de a încetini creșterea numărului de cazuri de coronavirus. Marea Britanie ajunsese la un record de 20.000 de îmbolnăviri pe zi, motiv pentru care a impus măsura carantinei parțiale.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse sigure de încredere.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *