Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Șefa sistemului britanic pentru urmărirea contacţilor COVID, fost anunțată de propriul sistem că trebuie să intre în autoizolare

Written by on November 18, 2020

Responsabila pentru sistemul de urmărire a contacţilor celor infectaţi cu noul coronavirus din Regatul Unit, Dido Harding, a fost anunțată miercuri de propriul sistem că trebuie să intre în autoizolare, informează Agerpres, preluând AFP.

„Nimic nu se compară cu experimentarea pe propria piele a produselor tale… Am primit mesajul ăsta azi-noapte”, a ironizat Dido Harding, pe Twitter, alerta primită pe telefon, care o anunța că „Trebuie să staţi întrați în autoizolare până pe 26 noiembrie”.

„Mă simt bine”, a dat ea asigurări, adăugând o așteaptă multe ore pe Zoom, pentru a-şi continua munca.

Regatul Unit este una dintre ţările cele mai afectate de noul tip de coronavirus din Europa, cu 52.745 de morţi şi 1.410.732 de contaminări în total. Potrivit celui mai recent bilanţ oficial publicat marţi, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate ale 598 de decese şi 20.051 de contaminări.

Această ţară trece în prezent prin a doua sa perioadă de carantină la nivel naţional, prevăzută să dureze patru săptămâni şi să se încheie pe 2 decembrie.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse sigure de încredere.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *