Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Top 2000

00:00 03:00

Current show

Top 2000

00:00 03:00

Background

Octombrie – cea mai neagră lună a pandemiei. Numărul cazurilor de Covid-19 a depășit 50 de milioane în toată lumea

Written by on November 9, 2020

Numărul de cazuri de infectare cu coronavirus a ajuns la 50 de milioane la nivel global, arată o analiză Reuters. Cel de-al doilea val al pandemiei s-a produs în ultimele 30 de zile și reprezintă un sfert din totalul îmbolnăvirilor în lumea întreagă. 

Datele Reuters , citate de Digi24, arată că octombrie a fost cea mai neagră lună a pandemiei, media ultimelor șapte zile arătând că numărul cazurilor crește cu peste 500.000, mai exact cu 540.000 în fiecare zi. 

Statele Unite au înregistrat peste 100.000 de cazuri zilnice în cel de-al doilea val al pandemiei, iar în Europa a existat o creștere majoră a îmbolnăvirilor, ceea ce a contribuit la o explozie pe plan mondial. 

În China, aproximativ 1,25 de milioane de oameni au murit de la începutul pandemiei, care a apărut la finele lui 2019. 

Europa este în prezent cea mai afectată zonă de pe Glob de pandemia de Covid

Europa, care are aproximativ 12 milioane de cazuri, este cea mai afectată regiune, depăşind America Latină. Mai mult, 24% dintre decesele provocate de Covid-19, s-au înregistrat în Europa. 

Situația este cu atât mai gravă cu cât la nivelul continetului a fost raportat aproximativ 1 milion de infecţii noi de coronavirus la 3 zile, adică 51% din totalul mondial, mai arată analiza Reuters.

Potrivit mediei ultimelor şapte zile, Franţa înregistrează 54.440 de cazuri pe zi, un nivel mai ridicat decât în India, care are o populaţie mult mai numeroasă.

Al doilea val de coronavirus pune la încercare sistemele de sănătate din Europa, fapt ce a determinat Germania, Franţa şi Marea Britanie să impună cetăţenilor o nouă rundă de lockdown.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse sigure de încredere.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *