Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Alegerile prezidențiale americane. Un britanic a pariat peste un milion de dolari pe victoria lui Joe Biden

Written by on November 3, 2020

Cel mai mare fan al lui Joe Biden, candidatul democraților în cursa pentru Casa Albă din acest an, ar putea fi, în mod surprinzător, un britanic. O persoană din Regatul Unit a pariat mai mult de un milion de dolari pe victoria lui Joe Biden în alegerile prezidențiale americane din 2020, relatează CNN, citat de Digi24.

Identitatea pariorului este necunoscută, însă dacă Joe Biden va fi într-adevăr noul președinte al SUA, acesta va câștiga încă 700.000 de dolari pe lângă milionul deja pariat. Pariul a fost plasat pe 29 octombrie.

Casele de pariuri dau o șansă de 65% pentru o victorie a lui Biden și 35% pentru Trump, șanse ceva mai bune pentru președintele în exercițiu decât FiveThirtyEight, de exemplu, unul dintre agregatorii de date din sondaje, care îi dau lui Trump o șansă de 10% să câștige aceste alegeri.

Pariurile pe rezultatul alegerilor prezidențiale nu sunt permise în Statele Unite după o decizie a Curții Supreme din 2018, însă astfel de restricții nu există în  Regatul Unit, alegerile americane fiind unul dintre evenimentele cele mai urmărite de pariorii din această țară.

Alegerile prezidențiale americane din 2020 încep astăzi, 3 noiembrie. Peste 98 de milioane de americani au votat deja, iar așteptările privind prezența la vot au fost deja depășite, în ciuda pandemiei de coronavirus.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse sigure de încredere.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *