Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Londra înăsprește restricțiile începând din noaptea de vineri! Londonezii nu vor mai putea socializa cu vecinii și cunoscuții

Written by on October 15, 2020

Londra înăsprește restricțiile pentru limitarea răspândirii coronavirusului începând din noaptea de vineri, urmând să treacă în „nivelul 2” al lockdown-ului. Măsurile se vor aplica în capitala britanică și vor fi anunțate în Camera Comunelor de ministrul Sănătății britanic, Matt Hancock, relatează The Independent.

Locuitorii capitalei britanice nu se vor mai putea întâlni sau socializa cu persoane altele decât cele cu care locuiesc împreună în interior. În spațiile publice, însă, rămâne în vigoare așa-zisa „regulă de șase” – oamenii se pot întâlni cu alte persoane în spații deschise, atâta timp cât grupul nu este mai mare de șase persoane.

Zonele care vor supuse noilor restricții de alertă sunt: Londra, Essex, Elmbridge din Surrey, Barrow în Furness, Cumbria, York, Nord-estul Derbyshire, Chesterfield, Erewash și Derbyshire, relatează bbc.com.

Îndemnul general al autorităților este acela de a evita călătoriile non-esențiale, deși barurile, restaurantele și magazinele vor rămâne deschise până la ora 22:00.

Londra a înregistrat miercuri 1.722 de noi cazuri de coronavirus. Rata de infectare este de peste 730 la 100.000 de locuitori.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse sigure de încredere.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *