Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

A fost lansat noul iPhone 12

Written by on October 13, 2020

Apple a lansat marți iPhone 12 care include patru modele. Prețurile variază de la 649 până la 1.399 de dolari și este primul telefon de la Apple cu tehnologia 5G, scrie mediafax.ro, citat de Agora.md

 iPhone 12 Mini va costa 699 de dolari, în timp ce iPhone 12 costă 799 de dolari. iPhone 12 Pro cu 128GB spaţiu de stocare pleacă de la 999 de dolari, în timp ce iPhone 12 Pro Max va costa 1.099 de dolari. Ultimele două vin cu scanner LiDAR care ajută iPhone-ul „să înţeleagă lumea din jurul lui”. Acestea pot să înregistreze clipuri 10-bit HDR.

Senzorul este mai mare ca niciodată, ceea ce aduce îmbunătăţiri cu 87% pentru fotografi în condiţii slabe de lumină. Ei vor putea putea să controleze toate detaliile în momentul în care fac o fotografie. 

Tehnologia Deep Fusion este disponibilă pe toate cele trei camere de pe iPhone 12 Pro şi Pro Max. iPhone 12 Pro are un senzor telephoto care vine cu zoom optic 4x. 

iPhone 12 Pro vine cu oţel inoxidabil pe lateral şi în patru variante de culoare: argintiu, grafit, auriu şi albastru. iPhone 12 Pro va avea un display de 6.1 inci, în timp ce iPhone 12 Pro Max va avea un display de 6.7 inci.  iPhone 12 Mini este anunțat  „cel mai mic telefon cu 5G din lume”. Are un display de 5.4 inci. 

Noul iPhone 12 va veni fără încărcător în cutie! Acest lucru este pentru a reduce deşeurile electrice. De asemenea, pentru prima dată iPhone-ul va veni cu USB Type-C către portul Lightning. iPhone 12 vine cu un spate magnetic numit MagSafe. Este pentru a îmbunătăţi încărcarea wireless, dar şi pentru a ataşa diferite accesorii precum un portofel. Încărcarea wireless ajunge până la 15W. Modul pentru noapte a fost extins pe toate camerele, inclusiv pe cea pentru selfie.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse sigure de încredere.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *