Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Top 2000

00:00 03:00

Current show

Top 2000

00:00 03:00

Background

Joaquin Phoenix a devenit tată

Written by on September 29, 2020

Rooney Mara și Joaquin Phoenix, unul dintre cele mai discrete cupluri de la Hollywood, au devenit părinți. S-a născut primul lor copil. Cei doi au ales pentru băiețelul lor numele River, un tribut adus fratelui lui Phoenix, care a murit la vârsta de 23 de ani.

Foto: playtech.ro

Victor Kossakovsky, care a semnat regia documentarului Gunda, la care Phoenix a semnat producția, a dat vestea la Festivalul de Film de la Zurich din 2020, argumentând absența actorului:

„Apropo, are un bebeluș”, relatează Kossakovsky, ”un băiețel minunat pe nume River”.

Deocamdată, Phoenix și Rooney nu au confirmat nașterea copilului, ceea ce este de așteptat considerând discreția celor doi. De asemenea, și sarcina a fost tratată cu discreție, vestea ei fiind anunțată abia în mai, atunci când Mara era „însărcinată în șase luni”.

Zvonurile că cei doi ar fi fost logodiți au început să circule în mai 2019, atunci când Mara a fost văzută purtând un uriaș inel de logodnă cu diamant. Cei doi s-au întâlnit în 2013 pe platourile de filmare de la Her, în care joacă un cuplu divorțat. Așa cum este descris în Vanity Fair din octombrie 2019, actorul a considerat inițial că Mara „îl disprețuia” în timpul filmărilor, înainte ca acesta să înțeleagă că Mara „era doar timidă și îl aprecia”.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse sigure de încredere.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *