Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Restricții la cumpărături! Un client nu poate pleca acasă cu mai multe de trei pachete de faină, paste, hârtie igienică sau șervețele umede

Written by on September 27, 2020

Posibilitatea ca Regatul Unit să intre din nou în carantină i-a speriat. Cel mai mare lanț de supermarketuri din țară a limitat vânzările, în aceste condiții. Un client nu poate pleca acasă cu mai multe de trei pachete de faină, paste, hârtie igienică sau șervețele umede. La comenzile online, se adaugă acestei liste orezul și legumele la conservă, informează Digi24.

Conducerea companiei a ținut să precizeze că stocuri sunt suficiente. Problema e că aprovizionarea la raft nu ține pasul cu vânzările și astfel produsele nu ajung pentru toți clienții.

De joi, barurile și restaurantele din Anglia se închid la ora 22 și e din nou încurajată munca de acasă. Dar premierul Boris Johnson a avertizat că în funcție de evoluția pandemiei s-ar putea adăuga și alte măsuri.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse sigure de încredere.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *