Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Premierul Boris Johnson ar fi mers în Italia în secret pentru a își boteza fiul?

Written by on September 21, 2020

Unul dintre miniștrii guvernului britanic a negat informațiile din presa italiană conform cărora premierul Boris Johnson ar fi făcut o vizită secretă în Italia în urmă cu două săptămâni pentru a își boteza fiul, relatează The Guardian.

Downing Street Nr. 10 a calificat, de asemenea, informația drept „complet neadevărată”. Întrebat dacă Johnson a fost în orașul italian Perugia în ultimele două săptămâni, așa cum au precizat reprezentanții unui aeroport din regiunea Umbria în cadrul unui comunicat, ministrul pentru transporturi a declarat că nu știe de vreo astfel de călătorie a premierului și că informația nu este corectă.

Porivit Digi24, ziarul italian La Repubblica a scris despre presupusa călătorie a lui Johnson, iar ulterior și aeroportul a făcut public faptul că premierul britanic a călătorit în Perugia în ultimele săptămâni. Ziarul citează un angajat al aeroportului care spune că Johnson a ajuns la Perugia în data de 11 septembrie sau cu o zi înainte. O altă sursă spune că a ajuns în data de 11 septembrie și a părăsit țara pe 14. La Repubblica, citată de Agerpres, mai adaugă că Johnson a mers la Perugia pentru a își boteza fiul născut în această vară.

Ulterior, și aeroportul San Francesco D’Assisi a confirmat că premierul Regatului a ajuns cu o cursă la Perugia.

„Această poveste este complet neadevărată. Prim-ministrul nu a călătorit în Italia în ultimele luni. Oricine publică aceste afirmaţii repetă un fals”, a declarat un purtător de cuvânt al Downing Street Nr. 10.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse sigure de încredere.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *