Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

O nouă carantină națională în Regatul Unit ?!

Written by on September 21, 2020

În contextul discuțiilor despre posibilitatea unei noi carantine generalizate și a creșterii mari a numărului de cazuri de infectare cu noul coronavirus, epidemiologul șef al guvernului Regatului Unit anunță că țara se află într-un „punct critic” în ce privește pandemia, scrie CNN.

„Tendințele merg în direcția greșită și ne aflăm într-un punct critic al pandemiei. Suntem atenți la aceste date pentru a vedea cum putem gestiona o perioadă de iarnă plină de provocări”, a declarat Chris Whitty, luni, conform unui comunicat emis de Downing Street, Nr. 10, citat de citat de Digi24.

Ministrul Sănătății britanic declara sâmbătă că dacă regulile continuă să nu fie respectate iar numărul cazurilor crește, este posibilă adoptarea de restricții dure precum o nouă carantină națională generalizată. Regatul Unit a înregistrat duminică 3.899 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus, revenind la cifrele pe care le înregistra în primăvară, în perioada inițială de vârf.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse sigure de încredere.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *