Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Vedetele îşi blochează conturile de Facebook. Kim Kardashian și Leonardo DiCaprio s-au alăturat protestului #StopProfitForHate

Written by on September 16, 2020

Kim Kardashian îşi opreşte, miercuri, conturile de Facebook şi Instagram pentru 24 de ore. Vedeta se alătură altor celebrităţi, precum Demi Lovato, Leonardo DiCaprio, Katy Perry, Jennifer Lawrence, în campania #StopProfitForHate și își invită și fanii să facă acelaşi lucru.

Acţiunea vine ca formă de protest împotriva răspândirii ştirilor false. Campania face apel la Facebook să ia atitudine, să oprească rasismul, violenţa şi ura pe platforma de socializare, relatează Mediafax, citat de Digi24.

„Îmi place că mă pot conecta direct cu voi prin Instagram şi Facebook, dar nu pot să stau şi să rămân tăcută în timp ce aceste platforme continuă să permită răspândirea urii, propagandei şi dezinformării”, spus Kim Kardashian.

Facebook a spus că se va alia cu grupuri pentru drepturi civile, pentru a găsi instrumente pentru a lupta cu dezinformarea.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse sigure de încredere.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *