Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Află care este primul aeroport din lume care a fost evaluat la 5 stele în ceea ce privește măsurile anti-COVID-19. Pe loc trei se poziționaează Heathrow din Londra

Written by on September 15, 2020

Aeroportul Fiumicino din Roma a devenit primul din lume care a fost evaluat la 5 stele în ceea ce privește măsurile anti-COVID-19. Evaluarea este făcută de Skytrax, un organism internațional de rating al aeroporturilor internaționale, potrivit CNN, citat de Digi24.

Deși Skytrax este cel mai bine cunoscut pentru clasamentul anual al celor mai bune aeroporturi din lume, pandemia de corornavirus a determinat organizația să facă și un clasament pentru igiena de pe aeroporturi.

Aeroportul Fiumicino, cunoscut și sub numele de Aeroportul Internațional Leonardo Da Vinci, este cel mai aglomerat aeroport din Italia.

La 1 septembrie, aeroportul a deschis un centru de testare pentru COVID-19 de 7.000 de metri pătrați, care este administrat împreună cu Crucea Roșie italiană. Aeroportul a obținut puncte și pentru că are indicatoare ușor de citit în mai multe limbi, pentru că purtara măștii este stict supravgheată, aeroportul este dezinfecta în mod constant, iar toate zborurile sunt coordonate și direcționate către un singur terminal, pentru a face monitorizarea pasagerilor mai eficientă.

Până acum, Skytrax – al cărui sediu central este în Marea Britanie – a monitorizat doar aeroporturile din Europa.

Fiumicino este singurul care a primit 5 stele. Alte trei aeroporturi au primit trei stele – Aeroportul Malaga-Costa del Sol din Spania, Aeroportul Nice Cote d’Azur din Franța și Heathrow din Londra.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse sigure de încredere.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *