Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Top 2000

00:00 03:00

Current show

Top 2000

00:00 03:00

Background

Sebastian Vettel, de 4 ori Campion Mondial pleacă de la Ferrai pentru Aston Martin F1 Team.

Written by on September 10, 2020

Relaţia mea cu Scuderia Ferrari se va încheia la finalul anului 2020. În acest sport, pentru a obţine cele mai bune rezultate posibile este esenţial ca toate părţile implicate să fie într-o armonie perfectă. 

Eu şi echipa am ajuns la concluzia că nu mai există această dorinţă comună de a rămâne împreună la sfârşitul acestui an”, a precizat Vettel într-un comunicat dat publicităţii de echipa italiană.

“Chestiunile financiare nu au jucat niciun rol în această decizie”‘, a explicat germanul. “Ceea ce s-a întâmplat în ultimele luni i-a făcut pe mulţi dintre noi să se gândească la ceea ce este mai important în viaţa noastră. Vreau să îmi acord un timp în care să reflectez în privinţa viitorului meu. Scuderia Ferrari ocupă un loc special în Formula 1 şi sper că va continua să obţină succesul pe care îl merită”, a adăugat Sebastian Vettel.

La rândul său, Mattia Binotto, directorul echipei Ferrari a precizat: “Am luat această decizie împreună cu Sebastian şi credem că este cea mai bună soluţie pentru ambele părţi. Nu a fost un pas uşor de făcut, având în vedere valoarea lui Sebastian, ca pilot şi ca persoană.

Astăzi 10 Septembrie Vettel a anunțat că îl va înlocui pe Sergio Perez în mașina celor de la Racing Point. De la anul echipa va avea un nou sponsor și denumire, Aston Martin F1 Team.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse sigure de încredere.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *