Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Rezultatele Bacalaureat 2020 vor fi afișate de EDU.ro, pe județe

Written by on September 2, 2020

Rezultatele la Bacalaureat 2020, sesiunea de toamnă, vor și afișate azi, 2 septembrie, pe avizierele liceelor și pe  edu.ro Rezultatele vor fi disponibile și pe digi24.ro. Afişarea primelor rezultate va avea loc până la ora 12:00 şi va fi urmată de etapa depunerii contestaţiilor,  între orele 14:00 și 20:00.

Ca în prima sesiune, rezultatele elevilor vor fi publicate prin anonimizarea numelui şi a prenumelui, în conformitate cu prevederile specifice în vigoare (Regulamentul general privind protecţia datelor – RGPD), informează Digi24.

Contestaţiile pot fi depuse atât în format fizic, cât şi electronic. În acest caz, candidaţii completează, semnează şi depun/transmit electronic şi o declaraţie-tip în care se menţionează faptul că au luat cunoştinţă că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere. Pentru candidaţii minori, declaraţia-tip este semnată şi de către părinţii/reprezentanţii legali ai acestora”, potrivit Ministerului Educației.

Rezultatele finale, după soluţionarea contestaţiilor (3-4 septembrie), vor fi comunicate sâmbătă, 5 septembrie.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse sigure de încredere.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *