Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Apple construitește o mașină electrică cu capacitate de a se auto-conduce.

Written by on September 1, 2020

Cea mai scumpă companie din lume știe să-și țină bine secretele. Începând cu 2014, Apple a început să lucreze la „Proiectul Titan”, 1.000 de angajați aveau să lucreze la dezvoltarea unui vehicul electric într-o locație secretă, lângă sediul din Cupertino. Însă conflictele interne, problemele de conducere și vânzările slabe a produselor Apple din acea perioadă au afectat proiectul. Zvonurile sugerează că în 2016 Apple a decis să amâne proiectul pentru o periodă nedeterminată.

Gigantul din Cupertino a concediat sute de angajați. Iar mai târziu sub conducerea legendarului Bob Mansfield care a lucrat la proiecte precum MacBook Air și Ipad a tranziționat de la construcția mașinii propriuzise la construirea unui sistem de conducere autonomă, care ar putea fi folosită în mașinile diverșilor parteneri, precum Ford, Chevorlet,  Crysler si multe altele.

“Ne concentrăm pe sisteme autonome. Este o tehnologie de bază pe care o considerăm foarte importantă. O vedem ca fiind mama tuturor proiectelor AI. Probabil este unul dintre cele mai dificile proiecte de AI la care lucrăm.”
Tim Cook / CEO Apple,

VIDEO:

Deși mai multe zvonuri au sugerat că Apple și-a mutat atenția către un software de conducere autonomă, mai degrabă decât la o mașină full-on, angajarea fostului inginer Tesla: Doug Field în august 2018 a condus la speculații că Apple ar putea explora din nou opțiune mașinii.

Probabil cel mai de încredere Analist Apple, Ming-Chi Kuo, crede, de asemenea, că Apple încă lucrează la o mașină Apple care va fi lansată între 2023 și 2025. Kuo consideră că mașina va fi „următorul produs vedetă” al Apple, cu Apple capabil să ofere „o mai bună integrare a hardware și software ”decât concurenții actuali de pe piața-auto precum Tesla. La noutatea că Apple ar lucra la o viitoare mașină electrică iată care a fost reacția lui Elon Mask, Directorul Tesla.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse sigure de încredere.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *