Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Top 2000

00:00 03:00

Current show

Top 2000

00:00 03:00

Background

Marea Britanie se așteaptă la o creștere fără precedent a cinci taxe și impozite

Written by on August 31, 2020

Ministerul Finanțelor din Marea Britanie propune o creștere fără precedent a cinci taxe, informează The Telegraph. Aceasta prevede majorarea a cinci taxe și impozite (pe proprietate, pe capital, accize) pentru a aduna 20 de miliarde de lire anual în plus față de actualul nivel.

Se pare că premierul Boris Johnson rezistă deocamdată cererii ministerului de a introduce mărirea impozitelor din acest an. Acesta nu vrea însă să recurgă la acest instrument pentru echilibrarea bugetului, susținând că o creștere a fiscalității ar frâna revenirea economică. Premierul a cerut ministerului să caute alte soluții, mai cu seamă tăierea cheltuielilor care nu sunt necesare, dar Trezoreria nu a găsit încă alternativa la creșterea de taxe.

Analiști sunt de părerea că Premierul va ceda inevitabil, pentru că încasările bugetare au scăzut dramatic într-un an în care Marea Britanie se confruntă atât cu pandemia, cât și cu efectele Brexit.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse sigure de încredere.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *