Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

În Anglia, școala va începe din Septembrie.

Written by on August 29, 2020

Majoritatea celor 11 milioane de elevi britanici nu au mai văzut o clasă din martie, însă copiii vor începe școala, în Anglia, începâd de săptămâna viitoare.

Premierul britanic Boris Johnson a catalogat redeschiderea școlilor ca o “datorie morală”, iar guvernul său chiar a amenințat cu amenzi părinții care își țin copiii acasă, informează Digi24.

Printre măsurile puse la punct se numără instalațiile de spălare a mâinilor și decalarea orelor de începere și a pauzelor de prânz, însă măștile nu sunt necesare în general.

Unele licee se gândesc la un mix hibrid de ore ținute în persoană și online, însă scopul este întoarcerea fizică la școală.

Marea Britanie are mai mult de 41.500 de decese din cauza virusului, cel mai mare bilanț confirmat în acest sens din Europa. Guvernul Johnson a fost criticat puternic pentru modul în care a gestionat pandemia.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse sigure de încredere.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *