Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

DAVID și Victoria Beckham le-a dăruit fanilor un selfie așteptat, cu un scop bine determinat

Written by on August 29, 2020

Victoria, în vârstă de 46 de ani, a încărcat o fotografie drăgostoasă cu David, în vârstă de 45 de ani, care o săruta cu tandrețe pe cap în timp ce își promovează noua gamă de ochelari de soare.

„Când ești înebunită de ochelarii de soare, ți-i faci pe ai tăi proprii … #VBEyewear @dbeyewear 😂 @davidbeckham xx
“Ochelarii mei de soare provin din noua colecție VB Eyewear, lansată în septembrie! X vb”

Foto: thescottishsun.co.uk

Deși formează un cuplul de 21 de ani și au patru copii împreună, aceștia nu postează fotografii intime unul cu celălalt.

Designerul de modă a adăugat, de asemenea, două fotografii cu ea însăși, prezentându-și ținuta în toată splendoarea ei – și unul dintre cele 14 inele de logodnă, potrivit thescottishsun.

Se crede că diamantul galben, care se află într-o bandă de platină, are o valoare de peste 120.000 de lire sterline.

Fostul fotbalist David i-a oferit piesa izbitoare în 2018. Acesta fiind una dintr-un lung șir de inele de logodnă, pe care Victoria le-a arătat de-a lungul a aproape două decenii.

Foto: queensmith.co.uk

Vedeta sportului i-a oferit pentru prima dată un diamant de 65.000 de lire sterline în timpul propunerii sale din 1998, însă colecția totalizează acum aproape 9 milioane de lire sterline.

Beckhamii s-au bucurat de un timp dedicat în totalitate familiei în această pandemie. S-au restras în conacul lor din Cotswolds cu trei dintre copiii lor: Romeo de 17 ani, Cruz de 15 ani și Harper de nouă ani.

Aici și-au sărbătorit împreună cea de-a 21-a aniversare a nunții, unde și-au mărturisit public dragostea nemuritoare unul față de celălalt și viața pe care și-au construit-o.

Pe măsură ce restricțiile de călătorie s-au relaxat, cel mai mare copil al cuplului – Brooklyn, în vârstă de 21 de ani – s-a întors din SUA, împreună cu noua logodnică Nicola Peltz.

De atunci, familia a făcut mai multe călătorii împreună, inclusiv una îndelungată în Grecia, cu părinții lui Posh și Becks, precum și cu toți copiii lor.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *