Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Top 2000

00:00 03:00

Current show

Top 2000

00:00 03:00

Background

Mai multe pungi cu rămășițe umane au fost găsite într-un râu în Anglia

Written by on August 28, 2020

Alertă în Anglia după ce într-un râu s-au descoperit mai multe pungi cu rămășite umane. Polițiștii au fost chemați joi seară la Sudbury, pe malul râului Stour, după ce un păurar a făcut șocanta descoperire, potrivit BBC NEWS, citat de Digi24.

Criminaliștii din Suffolk au declarat că pungile, care conțineau, din câte se pare, rămășițe umane, au fost găsite aproape de un cărucior pentru cumpărături scufundat.

Ofițerul Rob Jones a spus că această descoperire este „foarte alarmantă” și a făcut un apel la potențialii martori să facă declarații. El a mai precizat că o zonă extinsă din jurul locului descoperirii a fost izolată pentru a fi făcute investigații temeinice.

Aceste incidente sunt foarte îngrijorătoare pentru familiile persoanelor dispărute”, a mai spus ofițerul.

Poliția nu are deocamdată nici o pistă și nu a formulat vreo ipoteză. Aceasta încearcă să identifice toate persoanele care au avut vreo activitate suspectă în zona respectivă.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse sigure de încredere.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *