Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

„Lupt cât pot de tare!” Sarah Harding a dezvăluit că suferă de cancer în stadiu avansat

Written by on August 26, 2020

Vedeta britanică Sarah Harding, membră a formației Girls Aloud, a dezvăluit că are cancer la sân în stadiu avansat, porivit Sky News.

Într-un mesaj postat pe Twitter acesta a scris: „Nu există o modalitate ușoară de a spune acest lucru și, de fapt, nici măcar nu simt că este adevărat când scriu asta, dar iată.

La începutul acestui an am fost diagnosticată cu cancer mamar și în urmă cu câteva săptămâni am primit vestea devastatoare că boala s-a răspândit și în alte părți ale corpului meu.”

Foto: Twitter/Sarah Harding

Cântăreața, în vârstă de 38 de ani, care a devenit faimoasă în 2002 cu formația cu Girls Aloud, le-a mulțumit fanilor că s-au interesat de ea și și-a cerut scuze pentru că nu mai postat nimic în ultima perioadă.

A mai spus că acum a sosit „momentul potrivit pentru a împărtăși ceea ce s-a întâmplat”.

Foto: a1.ro

Harding a mai scris: „Urmez în prezent ședințe săptămânale de chimioterapie și mă lupt cât pot de tare. Am înțeles că ar putea fi șocant să citești așa ceva pe social media și nu asta este intenția mea. Dar săptămâna trecută s-a spus online că am fost văzută la spital, așa că simt că acum este momentul să-i anunț pe oameni despre ceea ce se întâmplă și acesta este cel mai bun mod la care m-am gândit prin care pot să fac acest lucru”, citează Digi24.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse sigure de încredere.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *