Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Top 2000

00:00 03:00

Current show

Top 2000

00:00 03:00

Background

IMPORTANT: Începând cu data de 31 august 2020, Secția consulară a Ambasadei României la Londra își va înceta permanent activitatea la sediul vechi.

Written by on August 26, 2020

Începând cu data de 31 august 2020, Secția consulară a Ambasadei României la Londra își va înceta permanent activitatea la sediul din 344 Kensington High St, Kensington, London W14 8NS, urmând a presta, temporar, servicii consulare în clădirea Institutului Cultural Român din 1 Belgrave Square, Belgravia, London SW1X 8PH, conform paginii de Facebook a Consulatului Român în Marea Britanie.

Având în vedere spațiul restrâns și limitările tehnice, la acest sediu temporar, Secția Consulară Londra va efectua cu prioritate solicitările cu caracter de urgență (călătoria în România sau vizitele în străinătate, în scop turistic NU se regăsesc pe lista urgențelor) si va continua soluționarea cererilor pentru documente de călătorie ale căror programări au fost anulate in contextul pandemiei COVID-19 (perioada 16 martie – 30 iunie 2020).

La adresa menționată Secția consulară Londra va funcționa până la relocarea în noul sediu care se află în curs de amenajare. Toate serviciile vor fi efectuate, în continuare, DOAR pe baza de #Programare prealabilă la adresele de email:

Pentru situații de urgență: londra.asistenta@mae.ro
Pentru titluri de călătorie (în situația documentelor de călătorie pierdute/expirate) respectiv: londra.tc@mae.ro
Pentru programările anulate anterior în contextul COVID-19 prin sistemul: www.econsulat.ro

Pentru situațiile de urgență/ extraordinare (precum spitalizări, decese, accidente, arestări, dispariții, atentate teroriste), cetățenii români ne pot contacta în continuare la linia telefonică: 00447738716335.

#Atenție! La această linie telefonică #NU se furnizează informații legate de serviciile consulare și #NU se fac programări! Vă mulțumim pentru răbdare și înțelegere și vă asigurăm că întreg personalul depune toate eforturile pentru ca toți cetățenii români să beneficieze de serviciile consulare solicitate!

PAGINI UTILE:

Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord

Departamentul Consular – MAE Romania

Consulatul General al României la Manchester

Consulatul General al României la Edinburgh

Consulatul General Onorific al României în SV Angliei

Consulatul Onorific al Romaniei in Jersey

Consulatul Onorific al Romaniei in Tara Galilor

Romanian Honorary Consulate in Winchester

Consulatul Onorific al României la Aberdeen

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse sigure de încredere.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *