Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Top 2000

00:00 03:00

Current show

Top 2000

00:00 03:00

Background

Platformele Croc tendință pe timp de pandemie și în Marea Britanie

Written by on August 23, 2020

Dacă există o tendință dominantă în încălțăminte ce se menține pe durata pandemiei, atunci la sigur nu este vorba despre stiletto sau alte tipuri de pantofi eleganți. De la cei mai mari designerii a celor mai populare case de modă, până la cel mai ordinar britanic, optează pentru comoditate. Aici se încadrează perfect platformele Croc ale lui Demna Gvasalia de la Balenciaga. Accesoriile practice au prioritate mai mult decât oricând. Astfel haioasele Croc s-au pomenit în proces de renaștere.

Doar în aprilie și mai, vânzările Crocs au crescut cu o treime pe platforma globală a modei, potrivit The independent.

Cele mai populare stiluri în conformitate cu Lyst sunt clasicele, florale și leopard Crocs cu imprimeu.

Justin Bieber, în vârstă de 26 de ani, a fost mult timp un fan al Crocs.

Mai multe colecții de blocare bine cronometrate nu au reușit decât să sprijine tendința pentru o vară de Crocs. Brandul a lansat recent o colaborare cu Liberty, cu imprimeuri florale semnate de Ducesa de Cambridge, iar mai târziu o altă colecție cu actrița Ruby Rose pentru a coincide cu Pride Month. Acesta din urmă s-a epuizat acum.

Apoi, Balenciaga a urmat exemplul cu versiuni de platformă de 10 inci vânzând un model cu 650 de lire sterline, care este de aproape 20 de ori mai scump decât RRP al versiunii de bază. În ciuda prețului ridicat, acestea au fost un succes remarcabil la săptămâna modei.

Un alt grup de influenți care au avut un rol important în popularizarea crocs în ​​ultimele luni sunt personalul medical. Este cu siguranță mărturie în favoarea confortului lor.

Într-un moment de incertitudine, ne-am îndreptat către pantofi care ne oferă sprijinul și confortul pe care îl dorim. Deși nu vor câștiga niciodată pentru aspect, sunt favoriții pentru comoditate, spun mulți britanici.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse sigure de încredere.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *