Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Harry Maguire, autorizat să se întoarcă acasă după ce a fost arestat în Grecia, în urma unor încăierări cu alți turiști britanici

Written by on August 23, 2020

Căpitanul echipei Manchester United, a fost eliberat din arestul poliției din Mykonos, unde a ajuns în urma unei încăierări cu alți turiști britanici.  Potrivit Digi24, fotbalistul a fost acuzat că ar fi lovit mai mulți polițiști care veniseră la fața locului pentru a calma spiritele. A petrecut deja două nopți în spatele gratiilor.

Harry Maguire, care este acuzat de violență contra unor oficiali, rebeliune, vătămare corporală, insultă, dar și tentativă de mituire, poate reveni acum în Marea Britanie. El a pledat nevinovat și va fi reprezentat la următoarele înfățișări din Grecia de avocatul său. 

Foto: eurosport.com

Harry Maguire este cel mai scump fundaș din istorie. Anul trecut, a fost cumpărat de Manchester United de la Leicester cu aproximativ 93 de milioane de euro.

Scandalul ar fi pornit după ce sora lui Harry Maguire ar fi fost rănită într-o altercație pe care fotbalistul ar fi avut-o cu un grup de turiști britanici, fani ai altor echipe. Cel puțin așa susține publicația grecească Mykonos Voice, într-un articol cu titlul „Adevărul despre incidentul în care a fost implicat Maguire”.

După ce a fost arestat, fundașul de 27 de ani de la Manchester United l-a sunat pe tatăl său, care a sosit cu un avion personal în Grecia, împreună cu o echipă de avocaţi.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse sigure de încredere.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *