Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Top 2000

00:00 03:00

Current show

Top 2000

00:00 03:00

Background

Meghan Markle a dat de înțeles că va vota împotriva lui Donald Trump

Written by on August 21, 2020

Meghan Markle, soţia prinţului Harry, a făcut un apel „la schimbare” la viitoarele alegeri prezidențiale din SUA, care se vor desfășura pe 3 noiembrie. Markle a renunțat astfel la neutralitatea caracteristică membrilor familiei regale britanice, informează Digi24.

Markle s-a exprimat în cadrul unei dezbateri organizate de fundaţia „When we all vote”, co-fondată de către fosta primă doamnă Michelle Obama şi care vizează atragerea la vot a cât mai multor cetăţeni americani.

„Cred că dacă participaţi la acest eveniment cu noi este pentru că toţi sunteţi mobilizaţi şi motivaţi pentru a vedea schimbarea de care toţi avem nevoie şi pe care o merităm”, a spus Meghan Markle, fără a afirma clar că va vota împotriva lui Donald Trump, care va încerca să obţină un nou mandat la Casa Albă.

Cu 74 de zile înaintea scrutinului care îi va opune pe republicanul Donald Trump şi pe democratul Joe Biden, ducesa de Sussex i-a invitat astfel pe americani să-şi exercite împreună dreptul de a vota.

„Când mă gândesc la vot şi de ce este excepţional de important acest fapt pentru noi toţi, aş spune: toţi votăm pentru a-i onora pe cei care ne-au precedat şi pentru a-i proteja pe cei care ne vor urma” a adăugat Meghan Markle.

Megan Markle, alături de soţul său, Harry, a încetat să fie „membru activ” al familiei regale britanice și nu mai primesc fonduri publice pentru îndatoririle regale, astfel ne mai reprezentând-o oficial pe Regina Elisabeta a II-a.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse sigure de încredere.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *