Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Marea Britanie va aduce teste în masă pentru a reduce răspândirea COVID-19

Written by on August 19, 2020


Potrivit Reuters, Marea Britanie intenționează să aducă în masă teste COVID-19, pentru a suprima răspândirea virusului și să limiteze restricțiile care au stricat una dintre cele mai afectate țări din lume.
Secretarul de sănătate, Matt Hancock, a declarat că guvernul a încercat o serie de teste noi, mai rapide, care pot da rezultate instantanee și a sperat să le extindă până la sfârșitul anului.


Guvernul premierului Boris Johnson a fost puternic criticat pentru tratarea pandemiei. Criticii spunând că este prea lent în lupta cu provocarea pandemiei, drept rezultat abținând cel mai mare număr de decese din Europa și cea mai profundă cădere a unei economii avansate majore.

„Testarea în masă a populației, în regim regulat, ne mai poate permite să sperăm la readucere parțială a libertății. Acesta ar trebui să fie proiectul uriaș al guvernuui, în acest moment”, a spus Hancock la BBC Radio. Tot el a adăugat că există noi tehnologii în care se investește și se testează reușita.

Guvernul a mai fost criticat și pentru promisiunile deșarte de asigurare cu îmbrăcăminte de protecție calitativă pentru lucrătorii din domeniul sănătății și alte elemente din sistem.

Guvernul spune că în prezent are o capacitate de testare de peste 335.000. Cazurile din Marea Britanie au început să crească din nou în ultimele săptămâni cu peste 1.000 de rezultate pozitive.

Guvernul a mai spus, miercuri, că va extinde un studiu de testare derulat de Oficiul pentru Statistică Națională, de la 28.000 de oameni acum la 150.000 până în octombrie și, în final, la 400.000, pentru a ajuta la stabilirea unei imagini naționale mai bune.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse sigure de încredere.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *