Live

Pe frecventa inimii tale..

Current track

Title

Artist

Current show

Current show

Background

Românii din Marea Britanie, pot depune cererea pentru ajutorul de 6.750 lire

Written by on August 18, 2020

Statul Britanic oferă cel de-al doilea ajutor financiar/subvenție românilor din Marea Britanie, pentru o perioada de încă 3 luni, cu o valoare maximă de 70% și maxim 6.750 de lire sterline, potrivit The Sun.

Cea de-a doua și ultima subvenție va fi redusă de la 80% la 70% din profiturile medii și va fi limitată la 6.570 lire sterline. Cei care doresc să solicite pot face acest lucru pe site-ul web al HMRC începând cu 17 august.

Aplicantului i se va cere Self Assessment Unique Taxpayer Reference, National Insurance Number, Government Gateway user ID și parola. Nu uitați să completați și contul bancar unde vor fi virați banii. Schema se închide pe 19 Octombrie, timp în care autoritățile vor anunța pe cei eligibili.

Un moment important e că a doua tranșă vine cu o nouă cerință în cadrul ajutorului acordat de statul britanic lucrătorilor independenți (self employed). Aceasta a fost adusă la cunoștința publicului de ministrul de Finanțe, Rishi Sunak – cei care vor cere subvenția vor trebui să demonstreze că finanțele le-au fost afectate de criza pandemiei de coronavirus după 14 iulie.

|CARAMAN FM își asumă responsabilitatea în a aduce comunității românești din Marea Britanie, informații veridice, de ultimă oră și din surse sigure de încredere.|


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *